Wil jij je journalistieke talenten ontdekken? Schrijf je dan nu in voor School of Journalism - Antwerp!

30-09-2016 | Kif Kif

Van 2 t.e.m. 4 november organiseert School of Journalism in samenwerking met Kif Kif en Renescitia een reeks workshops en trainingen voor jongeren die geïnteresseerd zijn in media en journalistiek. De School of Journalism - Antwerp gaat door in het Zuiderpershuis, op het Antwerpse Zuid.

Ondersteund door Naft (Provincie Antwerpen), wordt het project georganiseerd om jongeren warm te maken voor een carrière in de media. Met basisworkshops rond reportages maken, interviewtechnieken en online media tools krijgen 12 jongeren de kans om hun skills bij te schaven en kennis te maken met de werking van media. 

Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun enthousiasme en interesse en zullen drie dagen lang ondergedompeld worden in de wereld van media en journalistiek. Workshops die onder andere op het programma staan zijn mediatraininginterviewtechniekenbeeldvorming en een basisvorming SEO. Het gebruik van digitale tools en video in media staan centraal gedurende deze drie dagen.

Ben jij tussen 16 en 22 jaar oud en woon je in de provincie Antwerpen? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar info [at] kifkif [dot] be!

http://kifkif.riffle.be/actua/wil-jij-je-journalistieke-talenten-ontdekken-schrijf-je-dan-nu-in-voor-school-of-journalism-an