Recensenten

Btisam Akarkach, geboren in Antwerpen
Aan de VUB master in de communicatiewetenschappen behaald, aan de UA master in Filmstudies en visuele cultuur.
Nu onderzoekster, schrijft nu en dan over films en is freelance docente (geeft onder andere diversiteit en cultuurinzichten, online communicatie...)

Floris Cavyn combineert lesgeven met schrijfwerk. Hij wil in de eerste plaats kijken, luisteren en lezen. Daarna pas schrijven en spreken. Een vaste thematiek is niet aan hem besteed, want alles is met elkaar verbonden

Mathieu Charles is geboren in 1984 en heeft een Mauritiaanse vader en een Belgische moeder. Hij wordt gedreven door een gezonde dosis nieuwsgierigheid en is meestal te vinden in boekenwinkels, bibliotheken, cinema's en theaterzalen.

Laura Cedervall is een liefhebber van muziek, literatuur en film en theater. Ze woont in Antwerpen sinds 2000

Max Greyson is een auteur en podiumdichter uit Antwerpen. Hij houdt van hoogvlakten en een gematigd klimaat, en schrijft onder het motto: wees altijd cynisch, tenzij je serieus genomen wil worden.

Orlando Verde is geboren in Venezuela in 1977 en woont in Antwerpen sinds 2001. Mestieze melomaan. Verwend kind. Informaticus van opleiding. Schrijft en maakt films af en toe. Eigenlijk vertelt hij vooral graag verhaaltjes.

http://kifkif.riffle.be/cult/recensies-blog/recensenten