Persberichten

Persberichten

Een nieuwe saus waar het multiculturele karakter van onze samenleving zich in weerspiegeld ziet. Één die iedereen lust en voldoet aan de diversiteit aan eetgewoontes en –behoeftes: vegan, lactosevrij, halal, koosjer, vetarm, bio... Klinkt ambitieus.

15-11-2017 | Kif Kif | Lees verder

Kif Kif is solidair met de Gentse Lente, Minderhedenforum, Movement X en Hart Boven Hard en alle andere bewegingen, politieke partijen en individuen die kiezen voor gelijkwaardigheid en diversiteit.

24-03-2015 | Kif Kif | Lees verder

Werkzoekenden zijn het afwachten beu. We gaan samen de straat op met de slogan ‘Stop discriminatie, praktijktesten nu!'. We starten onze acties vandaag, de dag voor de internationale dag tegen racisme en discriminatie.

20-03-2015 | Samenlevingsopbouw Antwerpen Stad, Kif Kif, Minderhedenforum, Hand in Hand, Movement X | Lees verder

Persberichten

In welke samenleving wil jij leven? Met duizenden burgers en organisaties trekt Kif Kif aan de alarmbel: als we een menselijke toekomst willen voor iedereen, dan moet deze samenleving dringend anders.

Gisteren is er een einde gekomen aan een veertien jaar lange strijd. Het hof van beroep te Brussel heeft de uitspraak bevestigd dat Adecco zich schuldig heeft gemaakt aan discriminatie.

Hart boven Hard en Kif Kif nodigen alle verenigingen en burgers die kiezen voor een warme, vreedzame en solidaire samenleving uit aan deze wake deel te nemen. Geen Pegida in Antwerpen.

http://www.kifkif.be/over-kif-kif/persberichten